0

Cinzia Rocca - mantels

Cinzia Rocca is een Italiaans fashionlabel dat zich richt tot de stijlvolle dame die houdt van mantels in prachtige rijke stoffen met een ideale pasvorm. Classy en elegant is typerend voor dit merk dat zich de voorbije decennia heeft ontpopt tot één van de mooiste mantelmerken voor de elegante en stijvolle vrouw. 
 

Cinzia Rocca - het merk

Dit modehuis werd opgericht in 1953 door Giacomo Rocca. In de na-oorlogse periode was het goed zaken doen. Dames ontdekten in die periode opnieuw het plezier van elegantie en zochten naar zachte materialen met een perfecte snit.

In 1980 werd de naam CINZIA ROCCA geboren, onder impuls van de enige dochter van de oprichter. Zij werd niet alleen de vrouw achter het merk, maar ook het hart van dit modehuis.

Cinzia Rocca - kwaliteit

CINZIA ROCCA staat voor de meest kostbare garens en stoffen zoals cashmere, alpaca, mohair, camel hair en babylama. De kledingstukken worden ontworpen op basis van een selecte keuze van textielgarens en jarenlang vakmanschap. Dit resulteert in prachtige stukken die zowel qua vorm, touch, kleur en duurzaamheid voor jarenlang draagplezier zorgen.

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever mantels van CINZIA ROCCA bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Brugge, Knokke, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media