0

D.exterior

D'exterior met hoofdzetel in Brescia is de specialist in "high-fashion" breiwerk. Deze Italiaanse fabrikant creëert en varieert elk seizoen met verschillende garens, texturen en breisels een "total look" collectie.

Het garen in zijn grootste diversiteit staat centraal, dat met preciese zorg door de designers wordt geselecteerd. In de verschillende stappen van het produktieproces wordt minitieus toegezien op de kwaliteit om een top eindprodukt te creëren die met verve de naam "made in Italy" mag dragen.

D.Exterior staat garant voor een volwaardig "made in Italy" produkt en engageert zich in de FAIR TRADE filosofie, waar de grondstof, ontwerp en produktie 100% Italiaans is. Zelf Oosterse zijde wordt behandeld en gekleurd in Italië om een opperste kwaliteit te garanderen. Ieder item wordt in de eigen ateliers in Brescia gemaakt.

De collectie is een totaalcollectie, meestal beschikbaar in stijlvolle neutrale kleuren. Je vindt er naast de bekende knitwear ook jurken, broeken en blouses. ONTDEK HOME SHOPPING

Liever D.Exterior bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Brugge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media