0

Fuchs & Schmitt


Ben je op zoek naar een goede jas? Dan wil je natuurlijk wel een degelijk stuk die je niet alleen beschermt tegen regen en kou, maar die tegelijk ook trendy, comfortabel en elegant is. Bij Nuance maken we elk winterseizoen een selectie uit de collectie van Fuchs & Schmitt die past in het huidig modebeeld.

Donsjassen: in de productie wordt gebruik gemaakt van kwalitatief eendendons en veren. Zo zijn de jassen van Fuchs & Schmitt niet alleen vederlicht maar ook lekker warm in de winter.

Regenjassen: we hebben zowel volledig waterdichte jassen, met afgetapte naden als regenbestendige jassen. Afhankelijk van de eisen, kunnen we u het juiste model in de juiste kwaliteit aanbieden.

 

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever mantels van FUCHS & SCHMITT bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Brugge, Knokke, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media