0

Hemisphere

De bezielers van het label Hemisphere zijn expert in het luxemateriaal cashmere. Hun jarenlange ervaring en continue zoektocht naar innovatie in weef- en breitechnieken zorgt ervoor dat elk stuk uniek in zijn soort is. Naast cashmere uit Mongolië worden ook stuks in merino uit Australië en katoen uit Egypte gecreëerd.

Weet dat veel stukken van deze veelzijdige collectie onderling op elkaar kunnen afgestemd worden door hun minutieus afgestemde kleurnuances. Als je van topkwaliteit houdt, zeker proberen !

WEBSHOP HEMISPHERE

Hemisphere sjaals

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid en de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve sjaals en voeg een vleugje verfijning toe aan je stijlvolle ensemble. Ontdek vandaag nog de veelzijdige wereld van Hemisphere en omarm de luxe waar je naar verlangt.

Elke sjaal, met zorg vervaardigd door bekwame ambachtslieden, straalt vakmanschap en authenticiteit uit. Met gebruik van de fijnste materialen en het oog voor detail, beloven onze sjaals niet alleen warmte en comfort, maar ook een onmiskenbare flair voor stijl.

WEBSHOP SJAALS

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever de unieke items van HEMISPHERE bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Brugge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media