0

Justeve

De nieuwe collectie ‘Justeve’ is mooi en rebels, betoverend en mysterieus, braaf en verleidelijk, en reflecteert op die manier de innerlijke schoonheid van de moderne vrouw die op zoek is naar authenticiteit, comfort en esthetiek. Zacht leer, suèdeleer, kasjmier, alpaca, katoen, zijde, kant... enkel de meest sensuele stoffen krijgen de kans om zich in sobere, gedurfde of tedere kleuren te ontplooien. De onveranderlijk soepele, subtiele en immer flatterende lijnen van een broek, jurk, vest, tuniek of T-shirt verheffen de look al naargelang het tijdstip of de mood van de dag. Rock, casual of new romantic: de eeuwige vrouwelijkheid achter de nieuwe Eve heeft alles om de blikken naar zich toe te zuigen.

Bron : Elle magazine

Duurzaam en ethisch

Bij Justeve hecht men veel belang aan het ‘duurzame en ethisch verhaal’. Het gebruik van natuurlijke materialen is veel beter en niet toxisch voor het milieu én voor het lichaam, daar er geen chemische processen bij komen te kijken. Ook is het zo dat natuurlijke materialen veel langer meegaan dan synthetische stoffen waardoor je veel langer geniet hebt van elk stuk. Maar niet enkel de materialenkeuze is belangrijk bij het duurzame, ethische verhaal. Ook is het voor hen heel belangrijk dat zij werken met eerlijke arbeid. Zo werken ze bij Justeve enkel samen met Europese fabrikanten die voldoen aan de Europese wetten die eerlijke arbeid controleren en garanderen.

Ontwerp

Chanel Leroy, Head of Styling, heeft een grote interesse en passie voor kunst, die zich vaak vertaalt in de collecties. Maar ook haalt zij inspiratie uit reizen, musea, muziek,… Samen met haar team gaat ze ook naar de Fashion Weeks, Première Vision, de internationale stoffenbeurs, om hun inspiraties en ideeën daar te bundelen en tot leven te laten komen in hun nieuwe collecties.

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever JUSTEVE bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Burgge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media