0

Marc Cain Collections

Heel wat klanten in Vlaanderen en Zeeland weten het ruim aanbod van Marc Cain te waarderen. Bij ons kan je steeds een grote keuze vinden van Marc Cain Collections de hoofdcollectie en Marc Cain Essentials met mooie tijdloze basisstukken in neutrale kleuren.
Elk seizoen bieden we eveneens een selectie van bijpassende schoenen aan Marc Cain shoes.

 

Marc Cain looks

Marc Cain jurken
Marc Cain jurken
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Marc Cain jurken
Image
Image
Image

Marc Cain - over het merk

Marc Cain is een top kledingmerk dat bekend staat voor permanente innovatie waar men de hoogste eisen stelt aan ontwerp, kwaliteit, stofkeuze en pasvorm.

De ontwerpers interpreteren de tijdsgeest van vandaag voortdurend opnieuw in een eigen stijl en klasse. Heel wat van onze klanten zijn trouw aan het merk Marc Cain en weten sinds jaren de geroemde kwaliteit en optimaal draagcomfort te appreciëren.

Maandelijks nieuwe thema's

Als belangrijkste verkooppunt in de regio, kun je maandelijks nieuwe thema’s van Marc Cain shoppen. De thema’s zelf zijn inhoudelijk zeer divers qua stoffen, vormen en kleuren en het is dan ook fantastisch om aan de slag te gaan met de verschillende items en die naar hartenlust te combineren tot jouw ideale outfit.

Thema's lente-zomer 2023: New 60's mood, Heart Affair, Summer Office, Vacation vibes, African Fairy Tale, Wisteria lane.

Marc Cain online shoppen

Op de webshop kun je tal van blazers, kleedjes, broeken, bloezen en shirts online shoppen steeds met gratis verzending in België, Nederland en Duitsland. 

Indien u wenst, komen we in de regio Meetjesland ook tot bij u thuis. Voor meer informatie neem gerust eens een kijkje op onze webpagina private shopping waar u ook steeds een afspraak kan aanvragen. 


ONTDEK HOME SHOPPING

Liever Marc Cain bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items je specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Brugge, Knokke, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media