0

Margittes

Margitte Schweden is het creatieve brein achter de collectie van Margittes. Bij het onstaan van het merk ging de focus vooral naar luxueuze damesshirts. Intussen biedt Margittes een gevarieerde collectie aan die zowel zakelijk, sportief als chique kan gedragen worden.

Elk seizoen wordt met de grootste zorg een collectie op de markt gebracht die zich richt op de persoonlijkheid van verschillende types van vrouwen. De collectie is tijdloos en comfy, maar komt toch elke keer verrassend uit de hoek door het subtiel toepassen van de laatste trends.

Zorgvuldig worden de juisten stoffen gekozen die met echt vakmanschap tot hoogwaardige kledingstukken worden verwerkt. Kenmerkend zijn de subtiele details zoals studs, kant, stras, patronen en biesjes. Het kleurbeeld is eerder zacht. Je vindt er modieuze T-shirts, hippe sweaters, polo's en tunieken. Belangrijkse stoffen zijn jersey, zijde en katoen.

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever MARGITTES bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Burgge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media