0

Munthe

MUNTHE is een Scandinavische kledingmerk opgericht in 1994 in Kopenhagen. Het merk heeft door de jaren heen een immense groei doorgemaakt en tal van prijzen gewonnen. Ontwerpen van MUNTHE herken je makkelijk door hun vrijgevochten enthousiaste twist.

De ontwerpen van MUNTHE zijn uniek door hun unieke artistieke stijl met oog voor detail. De trendy kleedjes, bloezen, rokken en truien zijn tegelijk ruw en vrouwelijk, stoer en elegant, steeds uitgevoerd in hoogwaardige materialen.

MUNTHE is tevens bekend voor zijn artistieke “handpainted” prints, op en top vrouwelijke silhouetten met contrasterend details en spitsvondige nieuwe ideetjes.

Hou je van trendy dameskleding die zowel ontspannen als feestelijk is, dan is MUNTHE zeker een merk om te onthouden.

Loop gerust eens langs in de winkel om dit Deense merk te ontdekken of ontdek enkele items in de webshop.

Image

Naja Munthe

De bezielster bij MUNTHE is oprichtster en creatief directeur Naja Munthe, die bekend staat om haar mooie en gedetailleerde ontwerpen.

De slogan bij MUNTHE is "voor vrouwen, door vrouwen".

"We streven ernaar om kleding te ontwerpen die de constante ontwikkeling van persoonlijke stijl stimuleert. Ik volg niet alleen de trends, maar ontwerp ook instinctief om de Scandinavische stijl, die vrouwen hier altijd hebben omarmd, vast te leggen. Het blijkt dat je de Deense cultuur niet echt kunt verklaren zonder design; de effecten ervan zijn overal, van stadsplanning tot interieurontwerp tot fashion".

SHOP NEW ARRIVALS

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever MUNTHE bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Brugge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media