0

Oscar the collection

"Oscar the collection" is een nieuw Belgisch modelabel dat werd opgericht in 2017. Het staat voor een moderne en minimalistische kijk op luxe. De designers ontwerpen vrouwelijke cozy kleding met uitermate zachte materialen in een verfijnd pallet aan kleuren. De collectie laat zich goed integreren in jouw garderobe en is zowel geschikt voor een speciale gelegenheid als voor meer casual momenten. Je vindt er mooie blazers, kleedjes, sweaters, rokken en broeken...

SHOP NEW ARRIVALS

Oscar - essentials

Elk seizoen brengt "Oscar the collection" een aantal prachtige basics die zowel casual als dress-up gedragen kunnen worden. Elk stuk is stijlvol, van degelijke kwaliteit, heeft een goede pasvorm en laat zich naar hartelust combineren.

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever OSCAR THE COLLECTION bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Burgge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media