0

Maï - 100% Belgisch

Het exclusieve Belgische modelabel MAÏ is authentiek qua stijl en wordt zowel casual, als rock en soft gedragen. Met behulp van zeer gepassioneerde mensen, slaagde designster Valérie erin om uniek op maat gemaakte pulls en cardigans te vervaardigen. Elk stuk wordt uniek op maat volgens de gewenste pasvorm en breigarens voor jou gemaakt!

In de winkel is een kaart met beschikbare kleuren beschikbaar. We adviseren u graag verder.

Maï - hoe bestellen?

Elke stuk wordt met de grootste zorgvuldigheid voor u op maat gemaakt. Loop gerust eens lang in de winkel en dan kunnen we onmiddellijk aan de slag. Op basis van een aantal pasmodellen in de winkel, gaan we op zoek naar het ideale model. Ietsje korter, langer, breder, alles kan. Vervolgens gaan we aan de hand van kleurstalen op zoek naar de ideale kleuren die perfect bij jouw outfit passen. In een 2 à 3 tal weken, is jouw unieke stuk klaar voor afhaling!
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Maï - Mohair, zijde en alpaga

Ben je ook zo'n fan van natuurlijke luxematerialen zoals mohair, zijde en alpaga? Deze geselecteerde materialen zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar voelen hemels zacht aan, lekker warm en zijn vederlicht om dragen. Echte draagbare luxe, zowel comfortabel als trendy.

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever MAÏ knitwear bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Brugge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media