0

Verzenden en retourneren

Verzending

Leveringen zijn mogelijk in Europa. Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld en zo snel mogelijk verzonden naar het door u opgegeven leveringsadres. De levertermijn bedraagt in principe 1 à 5 werkdagen.

Kosten

Alle verzendingen in België, Nederland en Duitsland zijn gratis. Voor andere landen binnen Europa, bekijken we graag de verzendingskost. Gelieve hiervoor even contact op te nemen.

 

Koerierdienst

De leveringen gebeuren door DPD, POSTNL of BPOST. Wanneer de verwerking van uw pakje is afgerond, krijgt u een bevestigingsmail met een trackingnummer. Via dit nummer kan u uw pakje volgen op de respectievelijke websites. Tenzij anders overeengekomen, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd. 

Het is mogelijk dat u toch een bevestiging heeft ontvangen van een product waarvan de voorraad uitgeput is. Het is ook mogelijk dat de levering door omstandigheden, waarvoor Nuance boutique geen fout treft, vertraging oploopt. Indien Nuance boutique niet levert binnen de afgesproken leveringstermijn of - wanneer geen leveringsdatum werd afgesproken - binnen de dertig dagen volgend op uw bestelling, heeft u het recht van de aankoop af te zien en terugbetaling te ontvangen, tenzij het product naar de u onderweg is.

Afhalen in onze winkel
U kan er ook voor kiezen uw pakket af te halen in onze winkel tijdens volgende openingsuren:

Ma: 13.30 tot 18.00
Di t.e.m. Vr:  10.00 tot 12.00 en van 13.30 – 18.30
Za: 10.00 tot 18.00

   
Retourneren

Algemeen
Het terugsturen van een artikel is mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de levering. U dient ons zo snel mogelijk vooraf een seintje te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, kennen we graag de reden van retour.

Terugsturen of omruilen
De goederen dienen teruggestuurd of omgeruild te worden binnen een aanvaardbare termijn na de kennisgeving (bvb 3 werkdagen) naar het volgende adres :

Nuance Boutique
T.a.v. Marleen Martens
Boelare 34
9900 Eeklo

Zullen in geen geval worden teruggenomen:
•    gedragen of gebruikte kleding, handtassen, accessoires of schoenen
•    geretoucheerde kleding
•    kleding, handtassen, riemen of accessoires zonder etiketten, wasvoorschriften, labels
•    kleding waarvan toebehoren zoals knopen, riemen, tasjes ontbreken
•    lederwaren met een verbroken zegel
•    lederwaren waarvan de oorspronkelijke verpakking werd beschadigd

Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of gratis omruilen voor een ander artikel of andere maat.

Indien je de goederen wil terug bezorgen of omruilen in de winkel, dan dient hiervoor eerst een afspraak gemaakt te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 09 378 11 63 of 0476 29 62 60. Gelieve in dit geval het ordernummer door te geven.

Bij het terugsturen van goederen kan Nuance boutique helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het verloren gaan of beschadigen van de goederen. U zal zelf de verzendingskosten betalen om het (de) product(en) terug te sturen.

Solden
Solden of andere afgeprijsde artikelen kunnen zowel in de winkel als online niet geretourneerd worden. Bij twijfels i.v.m. maat of andere vragen kan u steeds terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 378 11 63.

Geschenkbonnen

De waarde van geschenkbonnen kunnen niet geretourneerd worden of ingewisseld worden voor contant geld of andere vormen van betaling.


Beschadiging

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet u onmiddellijk melden aan Nuance boutique. U bent in feite verplicht de geleverde goederen bij ontvangst te inspecteren. Indien de geleverde goederen niet conform met de overeenkomst zijn (verkeerd of te weinig geleverd, en/of met een fout c.q beschadiging), dient u dit onmiddellijk na aflevering van de goederen te melden bij Nuance boutique, bij voorkeur per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.nuance-boutique.be. Vervolgens dient u een verkeerd geleverd of beschadigd goed onmiddellijk na ontvangst aan Nuance boutique terug te sturen onder vermelding van het gebrek.

 

 

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media